joi, 29 ianuarie 2009

Iata-ne si cu blog

Suntem tactii, cu mere pe geam, cu mere in parc, cu mere pe tricou. Suntem impreuna de 6, 4, 2, 1 an sau mai putin, ne leaga si ne dezleaga multe. Suntem destepti si-am fost premianti la scoala, cel putin pana-n clasa a 6-a, cred ca din cauza asta avem uneori discutii interminabile. Stam intr-o casa pe petrila 13, il avem pe Sasha care a distrus complet mica gradinuta din fata, mai avem si cainele vecinilor; avem un pod unde nu urca nimeni niciodata si unde tine Virgil cartile. La o sedinta am decis sa luam un flipchart, pe care l-am folosit 1 singura data. Avem un radio patrat pe care Adina il da tot timpul mai incet. Cred ca Ovi, Adrian si Alex sunt mai cocheti decat fetele, desi Dona a plecat mai devreme de la o semi-petrecere, pentru ca trebuia sa-si puna masca pe fata. Oana e racita tot timpul, Teo are multe margele, Bobo sta cu geaca pe el in birou. Alexandra nu are voie pe messanger, dar s-a trezit cu un print screen cu ultima conversatie cu noul ei iubit. Raul este febletea femeilor, inexplicabil cum poate functiona asta chiar si pe mess, cu clientele. Daca ar ramane izolata pe o insula, Daniela i-ar alege pe totii baietii din firma. Trimitem foarte multe mailuri si suntem paralizati daca cade netul... probabil ca publicitatea n-ar exista daca s-ar lua curentul.

Adina

2 comentarii:

  1. Salut, Adina! Am descoperit si eu blogul vostru, mai postati ca mai 'trec' pe aici. E la fel de simpatic si cu suflet ca voi toti..

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra a primit cele mai multe porecle(Pătrățel, Pitica, Aia mică), Business Standard trebuie să ajungă mereu pe biroul lui Adrian, Teo a fost baschetbalistă, Virgil chiar folosește flipchart-ul, Adina încă își amintește gustul merelor caramelizate din copilărie, Raul își comandă de fiecare dată două feluri de mâncare (iar în patru din cinci zile își ia și desert), Dona s-ar muta în capitală, lui Bobo nu-i place să meargă singur la țigară, Oana nu bea cafea, ci ciocolată caldă, Ovidiu face tot timpul curat pe frigider, Daniela își pictează floricele pe unghii, Alex mănâncă dupa ora 3 (nu știu sigur dacă e o regulă de a lui sau dacă de-abia atunci are timp)..united team of Tact! :)

    RăspundețiȘtergere